Gotlandsknuder
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Smuldr gæren i dejfadet.
Varm mælken, til den er håndvarm. Hæld lidt af mælken over gæren og rør rundt. Tilsæt resten af mælken samt olie, sirup, salt, pomeransskal og anis. Hæld rugsigtemelet i og rør og ælt dejen godt. Hviler i 10 min.
Tilsæt hvedemel og ælt dejen smidig. Del den i tre stykker. Rul hvert stykke ud til en 60 cm lang pølse. Form den til en stor knude. Læg knuderne på en bageplade dækket med bagepapir og lad dem hæve.
Bages i den nederste del af ovnen ved 200º i ca. 30 min.
|
|
Opskriften er vist 7980 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Denne opskrift er skrevet direkte af fra bogen "139 gode brød"! Hvis man skriver direkte af er det måske en god idé med kildeangivelse?!? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne