Lasagne med gorgonzolasauce
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Lasange Indsendt : Red : |
|
|
Indstil ovnen på 200 grader.
Rens svampene og skær dem i tynde skiver. Rens porrerne og skær dem i tynde ringe. Rens savoykålen og skær den i tynde strimler Steg svampene kort i lidt olivenolie ved høj varme. Anvend en stor stegepande eller stag svampene ad flere gange. Tag svampene af panden, skru ned for varmen og steg porre og savoykål let, til de bliver bløde, men ikke tager farve. Bland svampe og grøntsager sammen og smag til med salt og peber. Smelt smørret i en tykbundet gryde. Drys melet over og tilsæt mælken lidt ad gangen under omrøring, til saucen er jævn og glat. Tilsæt gorgonzolaen i mindre stykker og lad den smelte i saucen. Smag til med cayennepeber. Dæk bunden af et ovnfast fad med et tyndt lag ostesauce. Læg 4 lasagneplader over. Lagvis fordeles svampesauce, ostesauce og lasagneplader. Slut af med ostesauce og den revne ost. Sæt fadet i den varme ovn i 35-40 min., eller til lasagnen er gylden og gennembagt |
|
Opskriften er vist 19940 gange,
og udskrevet 477 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne