Brændernældebrød
Hovedingrediens : Grøntsager - Brændenælder Indsendt : |
|
|
Smelt fedtstoffet og hæld vandet i. Varm blandingen op, til den er håndvarm. Opløs gæren i væsken.
Stød kommenfrø og salt og bland det og de øvrige ingredienser i væsken. Gem et par dl hvedemel til senere.
Rør og ælt dejen godt og lad den hæve i 30 min.
Hæld dejen ud på et meldrysset bagebord og ælt den nogle minutter med resten af melet. Form den til tre brød og læg dem i smurte forme (á 1½ L). Hæver ca. 30 min.
Bages i nederste del af ovnen ved 200º i ca. 1 time. Afkøles tildækket på en bagerist.
|
|
Opskriften er vist 11635 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne