Basilkumbrød
Hovedingrediens : Krydderurter - Basilikum Indsendt : |
|
|
Smelt smørret, tilsæt mælken og rør gæren ud heri, når mælken er lillefingervarm. Tilsæt reven ost, fuldkornshvedemel, salt og basilikum og rør det sammen. Ælt hvedemelet i ad et par gange og ælt dejen godt igennem på bordet. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse et lunt sted, det tager ca. 1 time. Ælt dejen let igennem og form den til et brød. Læg det i en smurt form og lad det efterhæve i 20 min. Pensl brødet med sammenpisket æggehvide og bag det i ca. ½ time ved 200º på nederste ovnrille.
|
|
Opskriften er vist 16850 gange,
og udskrevet 534 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Ida - 2005-01-01 01:01:01 Utrolig god opskrift.Jeglavede boller af dejen og der skal man altså passe på med ikke at lave dem for små for de hæver ikke vanvittig meget.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne