Baconbrød
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Indsendt : |
|
|
Svits finthakket løg, purløg og bacon og afkøl det let. Gæren smuldres i det lunkne vand. Ælt dejen og tilsæt de afkølede ingredienser samt lidt peber. Slå brødet op i den ønskede facon og lad det hæve i 25 min. Pensel det med æggene og drys med lidt peber fra kværn. Bages ved 190º i ca. 20 min.
|
|
Opskriften er vist 24196 gange,
og udskrevet 459 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer kokken - 2011-04-30 16:27:08 må indrømme jeg ikke lige ville lace dette brød, men som vedkommende siger i kommentaren oven over så passer forholdene fint, har ikke lavet det men min erfaring siger mig det passer. og ja der burde nok til sættes lidt salt. men ikke meget da baconen salte smag altså ikke når at trække ud i hele brødet. x - 2010-09-23 22:35:32 Til den forrige kommentar: Bacon er i sig selv meget salt, og væde-mel forholdet passer fint Skorpio - 2008-02-20 12:42:22 Helt ærligt. Hvem pokker har opfundet denne opskrift? Den hænger slet ikke sammen. Der er brugt alt for meget væde i forhold til melet- og har man glemt saltet? Et brød uden salt smager trist og fad. Jeg synes man skulle have tænkt lidt mere inden man lagde den på nettet, for kravet til opskrifter må vel være at ingredienserne er i det rigtige forhold til hinanden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne