Chokoladefudge
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Beklæd en lille form eller en bradepande med bagepapir. Smelt chokoladen sammen med kaffen over vandbad. Lad det afkøle lidt.
Rør smør, æggeblommer og flormelis til en tyk creme. Bland den revne appelsinskal i cremen. Bland den smeltede chokolade i og fordel fudgen i et jævnt lag i formen. Stil den tildækket i køleskab, til den er fast, dog mindst 1 time. Skær fudgen ud i 2 x 2 cm store tern. Vend dem i flormelis og læg dem i små papirskonfektforme. Tips: Lidt cacaopulver kan blandes i flormelisen, før fudgen vendes i den. |
|
Opskriften er vist 28345 gange,
og udskrevet 340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (20 stemmer) |
|
Kommentarer louise-2sej - 2012-02-02 20:02:37 alstå er det en opskrift på noget agtigt chokolademousse eller er det det man kan bytte i kager ligesom kondiere? Lasse - 2011-02-04 12:18:35 Mig og min ven prøver at lave den nu :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne