Valnødde-chokolade-cookies
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Amerika Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Forvarm ovnen til 190 grader C. Sigt mel, salt, natron og bagepulver sammen i en stor skål. Stil til side. Rør smørret blødt, tilsæt farin, sukker og vanillesukker. Rør kraftigt, gerne i røremaskine. Når blandingen er helt homogen, tilsættes et æg ad gangen under fortsat kraftig omrøring. Tilsæt melblanding, chokolade og nødder under fortsat omrøring. Stil køligt i 1/2 time. Beklæd to bageplader med bagepapir. Tril dele af dejen i ca. 3 cm tykke pølser, der skæres op i valnøddestore stykker. Tril hvert stykke til en kugle mellem håndfladerne. Læg dem på bagepapiret med god afstand, da kagerne flyder ud. (20 - 25 styk per bageplade). Tryk kuglerne let flade med en pegefinger. Sæt pladen midt i ovnen i ca. 10 minutter til kagerne begynder at tage farve i kanterne. Tag pladen ud, træk bagepapiret med kagerne over på køkkebordet og læg straks kagerne på en bagerist ved hjælp af en paletkniv. Kagerne er skøre, mens de er varme. Lad dem køle helt af. Mens den første plade bager, fyldes den næste på samme måde. Når bagepapiret er tømt for de bagte kager, lægges det tilbage på den tømte plade, som fyldes igen med kugler. Således bliver man ved, til hele dejen brugt op. De helt kolde kager lægges i en kagedåse, der stilles køligt og tørt. Kagerne kan også nedfryses. De optøs i lukket emballage og behøver så ikke at lunes før de serveres.
Servering: Smager godt til kaffe.
|
|
Opskriften er vist 19499 gange,
og udskrevet 494 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (12 stemmer) |
|
Kommentarer marlus - 2007-12-20 14:33:27 ummmm.....for lækre |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne