Udflugtskager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
De rører smør og sukker blødt og skummende, og heri tilsættes de malede nøddekerner, mel og bagepulver- husk dog at tage lidt mel fra til æltning. Dejen røres sammen med en ske og æltes derefter ud på bordet til en blød dej, brug evt. lidt restmel. Dejen rulles ud til små kugler, der lægges på pladen og trykkes lidt flade med en gaffel. Bager på nederste rille ved 200 grader i 8-10 minutter. Syntes De, dejen er lidt blød at trille til kugler, så læg den koldt i nogle timer.
|
|
Opskriften er vist 12863 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne