Sønderjydske kringler

Sønderjydske kringler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 25 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hvedemel
150 g.smør
2 tsk.vanillesukker
20 g.gær
2 spsk.vand
 
 Pynt:
1 sammenpisket æg
 perlesukker
 
Opskrift:
Smørret smuldres i melet. Gæren udrøres i koldt vand og kommes i melet. Æltes sammen og hviler koldt ½ time.

Dejen trilles i fingertykke pølser og skæres i 15 cm stykker, som formes til små kringler. Kringlerne lægges på en smurt bageplade, smøres med sammenpisket æg og drysses med rigeligt perlesukker.

Bages ved 210 grader i 12-14 min., midt i ovnen.

Tips:

Kagerne opbevares i kagedåse, men er også egnede til frysning.





karakterer:
Opskriften er vist 12240 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-09-17 21:26:26
Smager noget kedeligt :o((

  -   2005-01-01 01:01:01
hva... er blandingsforholdene lige helt korrekt, dejen kan da ikke arbejdes med!!! er det opskriftens "opfinder" der selv har givet 10 i karakter???