Sønderjydske kringler
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smuldres i melet. Gæren udrøres i koldt vand og kommes i melet. Æltes sammen og hviler koldt ½ time.
Dejen trilles i fingertykke pølser og skæres i 15 cm stykker, som formes til små kringler. Kringlerne lægges på en smurt bageplade, smøres med sammenpisket æg og drysses med rigeligt perlesukker. Bages ved 210 grader i 12-14 min., midt i ovnen. Tips: Kagerne opbevares i kagedåse, men er også egnede til frysning. |
|
Opskriften er vist 12240 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-09-17 21:26:26 Smager noget kedeligt :o(( Cindie - 2005-01-01 01:01:01 hva... er blandingsforholdene lige helt korrekt, dejen kan da ikke arbejdes med!!! er det opskriftens "opfinder" der selv har givet 10 i karakter??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne