Vegetar lasagne
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Lasange Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Indstil ovnen på 200 grader.
Smør et dybt ildfast fad
Løgene til tomatsaucen pilles, hakkes og steges i olien sammen med hvidløg, til de er bløde men ikke har taget farve. Riv guleroden groft og lad den stege sammen med løgene et øjeblik. Tilsæt tomater, krydderier, chillisauce og ketchup. Lad blandingen simre under låg i 15-20 min., rør af og til. Smag den til. Smelt smørret i en tykbundet gryde, pisk melet i og tilsæt mælken lidt ad gangen under piskning. Lad saucen koge igennem et par min. Rens svampene og skær dem i skiver. Rist dem i smør på panden. Vrid den optøede spinat fri for vand. Fordel lidt af tomatsaucen i bunden af fadet. Læg et lag lasagneplader over, hvorefter tomatsauce, spinat, lasagne, bechamelsauce, svampe, lasagne, tomatsauce, spinat, lasagne og bechamelsauce. Drys den revne ost over og sæt fadet i ovnen i ca. 30 min., eller til retten er gennemvarm og overfladen er smukt gylden. |
|
Opskriften er vist 61947 gange,
og udskrevet 1393 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (25 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-12-29 09:06:03 rigtig god vegetaropskrift når man har en datter der hverken vil have ost eller syrnede mælkeprodukter. osten kan bare udlades. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne