Sort-hvide kranse
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Ælt dejen sammen, og del den i to lige store portioner. Ælt kakao- og kaffepulver i den ene dejportion. Læg dejen (ogå den ufarvede) et par timer i kølekab. Del både den lyse og den mørke dej i 30 stykker. Tril dem til ca. 10 cm lange pølser. Til hver krans snos en lys og en mørk dejpølse sammen, lægges på bagepapir på pladen og trykkes flad. Bag kransene i den 200 grader varme ovn i 12-15 minutter.
|
|
Opskriften er vist 9232 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne