Sommerkranse
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, og heri opløses gæren, som dog ikke må varmes med. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt alt sammen til en ensartet dej. Hæver i ca 15 min - tildækket.
Dejen deles i to stykker, der trilles ud til pølser ( ca 60 cm's længde). Hver pølse deles i 16 stykker, der formes til boller, som stilles på viskestykker og hæver i ca 10 min - tildækket. Derefter laves et hul i midten af bollen, og dette hul udvides med pegefingrene, så der danner sig en ring. Ringene lægges tilbage på viskestykket og efterhæver i ca 10 min - tildækket. Ringene koges i fedt, palmin eller olie (som klejner) og lægges på fedtsugene papir. Ringene vendes i sukker, medens de endnu er fedtede. Tips: 864 |
|
Opskriften er vist 7140 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne