Sneboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Bring vand, sukker og smør i kog. Kom melet i under kraftig piskning og bag det godt igennem til det slipper.
Afkøl dejen lidt og rør æggene i et ad gangen og rør herefter dejen i ca. 10 min Varm fedt, Palmin eller olie langsomt op. Prøv temperaturen med en træpind, når det syder rundt om pinden er fedtet tilpas varmt. Dyp to skeer i fedtet og form små boller af dejen hermed. Kom dem i gryden og lad dem koge til de er lysebrune. Kom ikke for mange i ad gangen, da de hæver meget. Tag dem op med hulske og lad dem afdryppe på fedtsugende papir. Anret dem på serveringsfad og sigt lidt flormelis over. Server dem mens de endnu er varme med syltetøj til. |
|
Opskriften er vist 20554 gange,
og udskrevet 424 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2019-03-22 15:07:36 Er der nogle der ved hvor mange sneboller der bliver ud fra den opskrift? Sara - 2006-12-15 15:24:39 Dette kunne vorre artig og smake:) Ja det finnes altså mye på danske sider! mulle - 2005-01-01 01:01:01 de lyder rigtig gode..... glæder mig til at smage dem..........!!!!!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne