Småkager med appelsinsmag
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Rør fedtstof, sukker og vanillesukker blødt. Rør ægget i. Bland mel og bagepulver. Rør det i dejen. Hak mandlerne og chokolade. Rør mandler, chokolade og appelsinskal i dejen. Sæt dejen i klatter med god afstand på smurte plader. Kagerne flyder ud under bagningen. Bag kagerne i midten af en 200 grader varm ovn 10-12 min eller til de er sprøde og gyldne. Lad kagerne køle lidt af på pladen. Flyt dem derefter over på en rist.
|
|
Opskriften er vist 19410 gange,
og udskrevet 757 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-10-31 09:58:33 Skal der bagepulver i. Hvis ja, hvor meget?? Gurli. - 2009-10-19 10:12:55 Jeg rev apelsinen på den grove skulle nok ha været den fine i stedet de kunne godt smage mere af apelsin.Jeg brugte en god tsk. natron i stedet for bagepulver ellers gode kager. bobby og freja - 2007-12-20 20:53:35 Vi brugte 1 lille tsk bagepulver, det var helt fint. Vi KUNNE godt finde ud af det, selvom du ikke lige havde fået skrevet det i ingredienslisten. Lækre kager. anonym - 2006-12-22 16:01:17 der står at der skal bagepulver i, der står bare ikke hvor meget !!!!! jeanette - 2005-01-01 01:01:01 der står bagepulver i vejledningen men ikke i indrediens-listen, hvorfor |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne