Små havregrynskager med flødeskum
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør og farin godt. Vend havregrynene i. Smør dejen tyndt ud på bagepapir eller smurt bageplade i 36 små runde kager (ca. 6 cm i diameter), med god afstand imellem. Bag dem midt i ovnen. Når kagerne er afkølede overtrækkes halvdelen med smeltet overtrækschokolade, og pyntes med appelsinstykker.
Inden servering: Pisk fløden stiv, og vend forsigtigt appelsinskal og -saft i. Læg fyldet imellem kagerne.
Bagetid: Ca. 5 min. ved 200 grader.
|
|
Opskriften er vist 22280 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Dorte - 2008-05-03 11:00:56 Denne opskrift er fra Karolines Køkken nr 2 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne