Rullekager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Chile Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Rør fedtstof og sukker luftig og tilsæt derefter ægget. Bland mel og bagepulver, vend det i dejen og ælt det sammen. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i vandbad. Del dejen i to og rør chokoladen i den ene del og vanillesukker i den anden. Ælt evt. lidt mel i, hvis dejen er meget klistret. Rul dejen ud på et melet bord til en rektangel, 30*20 cm. Læg chokoladedejen ovenpå vanilledejen. Rul dejen sammen til en roulade. Pak rullen ind i plastikfolie, og lad den ligge i køleskabet i ca 8 timer eller natten over. Skær rullen i ca ½ cm tykke skiver og læg dem på en smurt bageplade. Bag kagerne i midten af en 175 grader varm ovn i ca 8 min. Lad kagerne køle af på en rist. Opbevar dem i en lufttæt dåse.
Tips: Hvis dejen er svær at rulle ud, kan du lade den hvile et stykke tid i køleskab eller fryser. |
|
Opskriften er vist 15510 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Tumle - 2008-04-14 12:26:26 Den smager mindre godt, vil jeg sige! anonym - 2007-08-12 18:53:50 det ligner grangiveligt "brikker" o.0 hmm - 2005-01-01 01:01:01 hvordan kan i være sikre på af maden er fra Chile? den glade tøzz - 2005-01-01 01:01:01 De smager rigtig godt! bag og smag dem! de ligner lidt dem man får på luciadagen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne