Pompernikler
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Alt æltes sammen og trilles i 6 stænger. Disse pensles med æg, strøs med sukker, kanel og fint hakkede mandler eller nødder. Bages 1/4 time ved ca. 170 grader, og kagerne skæres ud mens de endnu er varme. Kagerne rejses op og tørres ved svag varme ca. 100 grader med åbern ovnlåge.
Servering: Serveres til kaffebord.
|
|
Opskriften er vist 6495 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne