Pepita kager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Mel og de øvrige ingredienser æltes godt sammen. Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.
Dejen deles i 7 lige store stykker, som trilles ud i pølser på ca 40 cm's længde. Hver pølse deles i ca 20 stk. De små stykker trilles til kugler, dyppes i æggehviden og derefter i sukkeret, som er blandet med de hakkede nødder. Bages lysebrune på midterste rille i forvarmet ovn ved 220 grader i ca 8 min. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Tips: 1 portion giver ca. 140 stk. |
|
Opskriften er vist 9795 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne