Nødde-toppe
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Mal nøddekernerne gennem mandelkværnen, eller kom dem i blenderen. Bland de malede nødder med sigtet flormelis, mel og æg. Sæt dejen på bagepladen med to teskeer eller gennem en sprøjtepose med stor tylle. Bag kagerne ca. 10 min ved 185°. Kom en chokoladeknap på hver kage, når de kommer ud af ovnen, mens de stadig er varme. Lad kagerne blive kolde. Læg dem i en kagedåse med et lag papir mellem hvert lag kager. Læg et stykke franskbrød øverst, så holder kagerne sig bløde, de skal nemlig ikke være sprøde.
|
|
Opskriften er vist 13441 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne