Sukkerkringler, gammeldags
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Alt hakkes sammen til en grynet masse, æltes derefter til en fast dej, der lægges koldt i nogle timer, men gerne længere.
Derefter rulles dejen ud i ca. 0.5 cm. tykkelse og ca. 20 cm. brede på den korte led. Med en klejnesporen skæres dejen til 1 cm brede strimler, der formes til små kringler 5-6 cm. Kringlerne pensles med æggehvider og drysses med tesukker. Bager ved kraftig varme, 250 grader C i 5 min. Tips: Kringlerne kan også stikkes ud med en kringleudstikker men kan være lidt pillearbejde at få ud af formen. |
|
Opskriften er vist 40060 gange,
og udskrevet 640 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Dorte - 2013-11-23 14:03:28 Min Momsemor kom reven skal af en citron i dejen, det gjorde dem friske og knap så søde.... ( og så kan man spise endnu flere hehe) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne