Mexicanske småkager
Hovedingrediens : Mel - Blandet mel Oprindelsesland : Mexico Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres meget grundigt til let og lyst. Mel og majsmel sigtes og røres gradvist ind i smør/sukker. Æltes sammen til en fast dej. Dejen tages op med en teske og rulles med fingrene til små boller. Afsættes på en smurt bageplade. Bages ved 170 grader indtil gyldne, 30- 40 minutter. Vendes i flormelis mens de stadig er varme. Køler af på en rist.
|
|
Opskriften er vist 23440 gange,
og udskrevet 638 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Laura T - 2010-05-10 13:41:09 De er mega gode, lidt kanel giver lige et ekstra pift steffen - 2007-12-03 15:27:04 de er lækkre og sprøde jeg elsker dem anne - 2007-08-12 15:16:48 jeg synes ikke lige frem de er noget at råbe hurra for. måske er det mig det har lavet dem forkert, for de runde kugler ser ikke speceilt indbydene ud.. johanne - 2007-03-14 13:41:12 de er mega mega gode og min far elsker dem. Emilie - 2007-02-25 15:28:08 Jeg synes persnligt at der er for meget smør i. Ellers ser de lækre ud Jørgen T - 2007-01-27 17:53:55 Fine som de er. Sprøde og lækre men lidt fedtede. Jørgen T - 2007-01-27 17:51:32 Fine som de er. Sprøde og lækre men lidt fedtede. Tine Rengifo - 2005-01-01 01:01:01 lidt ekstra mel, og så ellers sprøde og lækre |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne