Kryddernødder
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker tykt. Rør hjortetaksaltet ud i rommen, bland alle ingredienser sammen med halvdelen af melet i ægge/sukkerblandingen. Ælt dejen fast med resterende mel og læg den køligt til næste dag.
Tril dejen til valnøddestore kugler, sæt dem på en plade beklædt med bagepapir og bag kryddernødderne gyldne i ovnen ved 175 grader, 15-20 minutter. Tag kagerne ud, pensl dem med rom og farin, mens de endnu er lune, og lad dem afkøle. Eller vælg at lade kagerne afkøle og pensl dem med romglasur. |
|
Opskriften er vist 8639 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne