Koreandere

Koreandere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 40

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.hvedemel
250 g.havregryn
250 g.sukker
250 g.smør
125 g.sirup
 
 Fyld:
300 g.smør
300 g.flormelis
4 æg
 
Opskrift:
Alle engredienser æltes sammen til en ensartet dej. Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens. Den færdigæltede deles i fire lige store stykker, som rulles ud til pølser i ca 3 cm tykkelse, hvorefter de sættes til afkøling - gerne i køleskabet, så de er lettere at skære. Af hvert dejstykke skæres ca 16 stk., som anbringes på en smurt plade med stor afstand, idet den færdigbagte kage får en diameter på ca 9 cm. Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader i ca 10 min. Kagerne løsnes fra pladen, medens de endnu er lune, og sættes på en rist til afkøling. Før serveringen lægges de sammen med smørcreme.





karakterer:
Opskriften er vist 6107 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu