Koreandere
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Alle engredienser æltes sammen til en ensartet dej. Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens. Den færdigæltede deles i fire lige store stykker, som rulles ud til pølser i ca 3 cm tykkelse, hvorefter de sættes til afkøling - gerne i køleskabet, så de er lettere at skære. Af hvert dejstykke skæres ca 16 stk., som anbringes på en smurt plade med stor afstand, idet den færdigbagte kage får en diameter på ca 9 cm. Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader i ca 10 min. Kagerne løsnes fra pladen, medens de endnu er lune, og sættes på en rist til afkøling. Før serveringen lægges de sammen med smørcreme.
|
|
Opskriften er vist 6120 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne