Kokosmakroner med chokolade
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes meget let sammen, heri blandes det smeltede, afsvalede smør og til sidst kokosmel og kartoffelmel. Dejen røres sammen og skal helst stå og hvile i 10-15 minutter. Dejen skal virke fast. Gør den ikke det, kommer de lidt mere kokosmel og evt. lidt mere kartoffelmel i. Dejen sættes med 2 teskeer på en smurt plade, og den må ikke flyde. Bager på nederste rille ved 200-210 grader i 10 minutter, til kagerne er guldenbrune. De afsvaler lidt på pladen, tages af med en paletkniv og sættes til afkøling på en rist.
Skal kagerne være rigtig fine, køber de en pose chokoladeknapper, kommer dem i en gryde, lader dem smelte for svag varme, og heri dyppes kokosmakronerne. De stilles på bagepapir, til chokoladen er stivnet. Kagerne kan opbevares længe, og de bliver ved med at være tilpas seje, hvis de kommer en skive franskbrød med i kagekassen. Kokosmakroner er fine at fryse. |
|
Opskriften er vist 25156 gange,
og udskrevet 645 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-10-15 19:09:13 super gode. graderne afhænger af ovnen - 200 var fint for mig!!! Jeanne - 2005-01-01 01:01:01 skalgod, men skal kun bages ved 180 grader. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne