Kokosguf
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser røres godt sammen til en ensartet dej. Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens, ellers bliver dejen for blød og ikke til at vidrebearbejde.
Dejen deles op i 4 lige store stykker, der hver for sig rulles ud til pølseform i ca 25 cm's længde. Pølserne trykkes flade til ca ½ cm's tykkelse. Pensles med æggestryggelse og drysses med kokosmel. Sættes derefter til afkøling (helst i køleskabet), til dejen er fast, at den let kan skæres. Hvert dejstykke skæres på tværs i små stykker ( ca 2 cm ), der skilles ad og anbringes på plade med passende mellemrum. Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca 8 min forvarmet ovn. Tips: 702 |
|
Opskriften er vist 14002 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer æggestrygelse - 2012-02-25 16:06:56 æggestrygelse er en pisket æggeblanding, som man bruger til at pensle i dette tilfælde småkager med amalie - 2007-10-15 14:55:35 jeg giver dig 5! isabell og amalie - 2007-10-15 14:54:56 hvad er æggestrygelse kurt - 2005-01-01 01:01:01 hvad er æggestrygelse? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne