Kokosfnug
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Æg og sukker piskes; smørret smeltes og røres i sammen med kokosmelet. Dejen sættes i små klatter med god afstand på plader med bagepapir. Bages i ca. 8 minutter ved 175°.
|
|
Opskriften er vist 13283 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne