Knep-kager
Hovedingrediens : Mel - Blandet mel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Dejen æltes sammen. Hvis den er helt umulig at samle, kan man evt. tilsætte lidt vand eller lidt mere smør. Dejen rulles til tykke pølser, der lægges koldt. Skær i skiver lige som brunkager, dog ikke for tyndt, og bag ved 200-210 grader i ca. 10 min.
Servering: Spises med smør.
|
|
Opskriften er vist 36808 gange,
og udskrevet 387 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Johanne1020 - 2016-12-04 14:58:56 Min mor bagte altid knep-kneb-knæp kager, ved ikke hvordan det staves , men det er de sprødeste og mest smagfulde småkager man kan sætte tænderne i 🌲💕☃ mange hilsener fra en Sønderjyde Tubs.. - 2011-11-20 16:04:27 Nok om navnet.. Hvordan smager de?!? Codys mor - 2009-12-06 23:35:11 Ja altså kære børn har kære navne. I synnejylland kalder vi klejner for "vræjne fitte" -altså vredne fitter! PFP - 2009-10-25 10:34:58 Ier nogle syge mennesker og sikkert ikke af synnejysk afstamning som jeg er ..... nyd kagen og kom i drømmeland - der kan i frit udfordre jeres syge tanker..... kira - 2008-05-17 15:55:17 Ja undskyld mig men det hedder altså ikke knep-kager men knæpkager Sønderjyden - 2007-12-13 21:03:17 Navnet stammer fra Tysk - Kneip kuchen - hvilket er noget ganske andet en den fornøjelse de fleste her tænker på ;o) Anne - 2007-11-29 16:34:17 Kunne man få et billede? Jakob - 2007-10-29 04:04:25 Hvad er der i vejen med navnet? Hvem kan ikke li at knep..? Synd for Jer! anonym - 2007-03-24 22:49:05 Øhh, sikke et navn.. Mon ikk´ der sgu ha´ stået noget andet?? - - 2007-02-11 12:41:11 intrersandt navn anonym - 2005-01-01 01:01:01 har måske ikke lyst til at putte en småkage med dét navn i munden!! Camilla - 2005-01-01 01:01:01 Denne kage har et lidt mærkeligt navn som godt kan misforstås |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne