Julekys
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Smørret smuldres i melet, hvorefter dejen æltes let sammen med flormelis og æggeblommer. Afkøles og rulles meget tyndt ud. Udstikkes i runde kager (ca. 4 cm i diameter), som sættes på en plade. Derefter piskes æggehviderne stive, halvdelen af sukkeret kommes i og der piskes kraftigt et øjeblik, hvorefter resten af sukkeret og kokosmel vendes forsigtigt i. Marengsmassen sættes med et par teskeer i små toppe på kagerne, der bages ved 200C i 8-10 min.
|
|
Opskriften er vist 20103 gange,
og udskrevet 634 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (21 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-12-07 10:22:09 dejlig dej at arbejde med.. nu skal de bare smages. jeg fik omkring 120 stk ud af en portion.gode er de også men tror godt man kan pifte dem lidt op med lidt vanille i dejen. - - 2005-01-01 01:01:01 det lyder lækkert...... anonym - 2005-01-01 01:01:01 ved ikk hvordan det smager men lyder sgu lækkert R - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig lækre. Jeg synes ikke dejen er den letteste at arbejde med. Lavede en halv portion og fik knap 40 stk. anonym - 2005-01-01 01:01:01 til 100 personer??? - ej vel?!!? mig - 2005-01-01 01:01:01 det lyder lækkert..må bare smage detr!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne