Julehjerter og kagemænd
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Farin, honning og smør eller margarine varmes i en gryde, til sukkeret er helt smeltet. Gryden tages fra varmen. Blandingen afkøles. Natron og krydderierne sigtes sammen med det meste af melet og røres i. Dejen æltes godt igennem og hviler en times tid, hvorefter den udrulles i ½ cm tykkelse på melstrøet bord. Udstikkes som hjerter og kagemænd. Sættes i forvarmet ovn og bages ca. 10 min ved 200 grader.
Skal kagerne hænges op, laves der hul i dem straks efter bagningen. Kagerne afkøles og pyntes med glasur.
Tips: 1 portion giver ca. 125 stk. |
|
Opskriften er vist 38134 gange,
og udskrevet 1249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Miggg - 2010-12-12 10:43:27 Hvordan ser de ud?.... Linda - 2008-12-07 17:15:58 Jeg syntes at kagerne er gode, de skal bare ikke have for længe - for så smager de dårligt - hvilket vel giver mening... Men jeg mener at de ikke skal være særligt brune før de er færdige. Vi gav dem ca. 8 min, og så var de perfekte :) Maja - 2007-11-24 18:56:56 Dejen kan næsten ikke rulles ud, man skulle trykke så hårdt at min kagerulle knækkede.... og efter bagning kan man næsten ikke spise dem, pga de er så hårde..... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne