Hofjægermesterkage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Pisk hele æg og sukker sammen. Vend havregryn og mel, der er blandet med hjortetaksalt, i. Sæt dejen på plade med to teskeer i små kager. Der skal være godt afstand mellem kagerne, da de flyder ud. Bag kagerne 5-7 min ved 200 grader. Lad dem svale lidt, før de forsigtigt lempes over på en bagerist for at blive kolde. Rør smør, flormelis, æggeblommer og kaffebønner sammen til smørcreme. Læg de kolde kager sammen to og to med smørcremen.
Kagerne kan frysses og servers direkte fra frysseren.
|
|
Opskriften er vist 8546 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne