Havrekager med chokolade
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Bland hvedemel, bagepulver, salt, farin, havregryn, nødder, chokolade og vanillesukker i en skål. Tilsæt olie og vand. Rør alt sammen til en dej. Sæt dejen i toppe på en smurt plade med ca 5 cm mellemrum. Kagerne flyder ud under bagningen. Bag ved 175 grader i midten af ovnen i ca 10 min eller til kagerne er lysebrune i kanten. Lad kagerne køle af et par min på pladen inden de lægges over på en rist for at køle helt af.
|
|
Opskriften er vist 28749 gange,
og udskrevet 558 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-12-15 18:06:02 Jeg synes de smager fint, første gang jeg har bagt til en veganer. Lisbet - 2013-03-16 16:02:55 Hvis man putter den dobbelt mængde vand i, så bliver de super gode! Fantastisk opskrift, de er blevet lavet et par gange her hjemme nu. Gina - 2012-04-26 15:33:12 Brugte rørsukker istedet for farin, stadig lækkert resultat :) Malene - 2005-01-01 01:01:01 Dejen er svær at arbejde med. Tilsæt ekstra vand! Kagerne flyder ikke ud, som der står, men tørrer bare ind. Smagen er dog god nok. Tanja - 2005-01-01 01:01:01 Helt super |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne