Havregryns-markroner
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Alle tingene æltes sammen og sættes i små toppe på bagepladen. Bages langsomt ca 20 min.
|
|
Opskriften er vist 19232 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-12-26 19:14:00 er det 20 min ved 50 grader eller 200 grader, det har jo lidt at sige ???? Karin - 2013-12-18 22:04:28 Jo, tak, men hvor længe? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne