Harlekinskager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Til dejen hakkes smørret ud i mel, bagepulver og sukker. øllet, der giver ekstra fin smag, tilsættes, og dejen æltes sammen og stilles koldt. Deles, og hver del rulles ud til en plade på ca. ½ cm's tykkelse. Afstikkes med en rund form og lægges på en smurt bageplade. Pynten hakkes, blandes og fordeles på kagerne, og trykkes lidt fast ned i dejen. Kagerne bages på den nederste rille ved 200° i 6 - 8 min.
|
|
Opskriften er vist 9698 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne