Fedtebrød, sønderjydske
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 71854 gange,
og udskrevet 2212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Marie Pedersen - 2016-11-21 11:40:30 Hvornår kom de først fedtebrød ? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Fedtebrød er ikke sønderjyske, det er fedtekager der er det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne