Farmors Marengskys
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehvider og sukker over damp indtil de er helt stive, herefter tilsættes hjortetaksalten, sprøjtes ud til små kys (½ dessertske), og sættes i ovnen ved 100-150° i 1 time til 1½.
Tilsæt evt. lidt reven chokolade, nødder eller få dråber smags- eller farveessens.
|
|
Opskriften er vist 56443 gange,
og udskrevet 997 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (60 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-01-15 12:39:46 Til dem der synes det lugter pga. hjortetaksalt: Kom mindre i, det tyder på at I kommer for meget i. Giv dem god til i ovnen på 120 grader. De er færdige når I ikke kan lugte hjortetaksalten længere. ( ca.1½ time) Katrin - 2011-01-01 13:54:41 Rigtig elendig opskrift. Hele køkkenet stank af ammoniak pga af hjortetaksaltet. jose og mor - 2010-05-15 12:01:19 woooow det smagte godt nok godt det r de bedste jegh nonglen sinde har smakt i skal prøve at putte vanilie i det smager goodt jose - 2010-05-15 10:12:59 men hvor mange bliver der? victoria louise - 2010-04-10 11:36:49 jeg gjorde sådan: tog 2 æg, og derefter pisede dem en smule, så puttede jeg et' æg til i så der blev lidt mere, og putede derefter, lidt efter lidt sukker i (der skulle ikke bruges så meget som hvist' på opskriften. piskede det så stift(prøv eventuelt at forsigtigt vende skålen på hovedet, sådan ser du om den er klar. tog en bageplade frem med bagepapir på, og tændte ovnen på omkring 100-150 grader, tog derefter en te-ske og lavede marengs' toppene' på bagepapir, der kunne omkring blive 30 stk. og de skulle have en time -æv, nogle af dem blev gode og andre då...... det vil sige at sukkeret og ægeviden nærmest blev blandet sammen til karamel stads nede i bunden, så det er nok godt at øve sig, inden man får farmor til bords igen!! victoria vrist 11 år. - 2010-04-10 11:29:02 hej.. og mange tak for opskriften(lige hvad jeg manglede) for når jeg søgte på:marengs, om der en hel masse med: abrikos,jorbær,pære,blomme age med marengs' og det var jo ikke lige det jeg manglede så tusinde tak for din hjælp, de var rigtig lækre, og var, for jeg har allerede spist dem!! hilsen: victoria louise nørgård vrist 11 år p.s. det var mine første marengs jeg har lavet!! anine - 2010-03-03 18:08:45 hej jeg geklager men de er desvære meget dårlige:( Rikke - 2010-02-19 15:17:05 glæder mig til at prøve det med alle de gode kommentarer :-) Mizty - 2008-12-29 17:29:30 det er nogle rigtig god eopskrifter du har i sær denne her. DU ER VIRKELIG GOD TIL OPSKRIFTER FARMOR HeHe brynja - 2008-06-05 21:02:09 skal man have salmonella fri æg anonym - 2008-05-18 23:10:53 over damp er i vandbad, lille gryde med æg og sukker i stor gryde med kogende vand på komfuret Amanda - 2008-04-16 15:04:24 Hvad betyder det at piske dem over damp? dittemenske - 2008-02-03 21:35:36 det kan ikke passe at der skal 5 dl sukker i en kop er ca 1,5 dl sukker Abdulla - 2007-12-02 11:04:37 De er bare helt vildt lækre de smager bare så godt mums!!! Louise - 2007-09-15 13:23:36 en kop er ca 2,5 dl Marianne - 2007-09-10 21:41:44 Det er bare en almindelig kaffekop, altså en KOP ikke et KRUS ;P Kimse - 2007-07-21 14:10:15 De lyder lækre, men hvor meget er en kop sukker-kan det oplyses i gram? maria - 2005-01-01 01:01:01 Det er nogle rigtige farmors.. LÆKRE! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne