Cornflakes-toppe
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Smørret røres blødt med sukkeret. Ægget røres i lidt ad gangen. Mel, bagepulver, kanel og nelliker sigtes i. Cornflakes og koriander vendes i. Dejen sættes i små toppe på plader med bagepapir; husk mellemrum. Bages i 10-12 minutter ved 175°.
|
|
Opskriften er vist 15700 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Anne-mette - 2005-01-01 01:01:01 de smager rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne