Cornflakes småkager
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Cornflakes Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen til en creme, pisk ægget i og rør 1/3 af de knuste cornflakes, mel, bagepulver og salt i.
Form dejen til kugler på valnøddestørrelse (kan rulles til en pølse og deles), vend kuglerne i resten af de knuste cornflakes og sæt dem på en plade med bagepapir. Der skal være god afstand mellem kuglerne. Bages 12-14 minutter ved 170 grader C alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 180556 gange,
og udskrevet 4320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Ellen C2Trafik - 2024-03-12 14:37:32 Ser så spændende ud, så de måtte prøves til vores elever idag. Har selv lige smagt dem. Nødt til at bage igen imorgen, så min familie og jeg også får nogle de er alt for gode. Tror vores elever bliver glade idag Tak for opskriften Solveig - 2015-04-23 16:48:06 Så skønne - store som små synes de er vanedannende. Også godt at bruge fiberrige cornflakes. Skal flade ud, så de bliver supertynde. Fantastisk opskrift. Pernille - 2012-02-20 12:13:45 Super dejlige småkager. De er svære at lade ligge når man først har taget et par tykker. Uhmm!!!! Jo mere mel, desto mere "kage" bliver der over dem :-) Det jo smag og behag. Tiffy - 2011-12-18 19:08:06 Tilføjede en del revet chokolade, de blev rigtig lækre. Zarzar - 2011-04-24 12:02:24 Super småkager! NEMME at lave, laver dem med min 3årig :) bare lidt ærgeligt at de hurtige bliver bløde...så må man jo bare spise dem på en dag...hvilken ikke er noget problem ;) Ungerne - 2011-04-04 15:23:57 De smager virkelig godt!! Mig og min lillesøster lavede dem selv, og de er utrolig nemme at lave. Anelise - 2011-01-18 14:10:45 skønne kager- hurtig og nemme at lave Jeanette(: - 2010-08-09 20:57:53 Fantastiske kager, både min mand og mine dejlige to børn elsker dem(: Det er blevet en tradision at JEG skal lave dem vær Fredag(: Dejligt! (: Tanja - 2010-08-05 16:13:49 De er rigtig gode og kan klart anbefales:) Der er bare ét minus.. Man kan ikke holde op med at spise af dem?? :o Louise - 2010-06-29 12:45:46 Jeg bagte disse bare med havrefras istedet for cornflakes.. Og de er SUPER lækre !! PandekagePigen - 2009-10-26 11:02:47 Er Du syg De Er Gode .. Det Er squ, Noget Jeg skal Lave Imorgen Igen Hehe ;D adg - 2009-01-25 16:22:32 Gode kager, både med og uden chokoladestykker. De flader ud i ovnen til flade lækre småkager. De blev bestemt ikke tørre - MUMS!!! Ann - 2008-12-11 20:04:03 Syns de blev meget tørre trods jeg ikke gav dem så lang tid - har kigget i opskriften mange gange om der var et eller andet jeg havde glemt.Der står at man ska form dejen med teskeer...??? det kan jeg ihverfald ikke med min dej. Den må absolut få mindste karakter efter min mening og jeg er eller vild med kager, små kager og alt sødt. :-( "Malle" - 2008-11-26 11:56:14 super lækkert! det er en genial opskrift :D skovdal - 2008-09-04 17:13:54 Rigtig lækre sprøde småkager. Kan varmt anbefales :o) Susan - 2008-07-13 14:02:38 Nemme, og rigtig gode kager :D sanne - 2007-11-15 10:07:26 jeg puttede revet appelsin skral og lidt saft fra appelsinen i og lidt kakaopulver det blev rigtig godt:o) ellers god opskrift Bente - 2007-10-29 12:30:31 Vanedannende, pas på :-) Mette - 2007-09-29 14:27:30 Sådan nogle gode småkager, elsker dem virkelig MUMMUM Simone - 2005-01-01 01:01:01 Mmmmh......mums........det er nogle lækre kager.........jeg har aldrig smagt nogle bedre småkager.... Sara - 2005-01-01 01:01:01 skal lave dem skal man vende i cornflakes eller kan man lade vær? hashn - 2005-01-01 01:01:01 de ser meget gode ud, vil prøve at bage dem, HELT SIKKERT!;-) Thomas - 2005-01-01 01:01:01 lækre kager- nemme at lave- rigtig gode til lidt weekendhygge! venke - 2005-01-01 01:01:01 skønne kager ! man kan ikke holde op med at spise dem. Madderen .. - 2005-01-01 01:01:01 Dejlige! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne