Chokospelttoppe
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Æggehvider piskes. Smørret smeltes. Rørsukker, chokolade, kakao, orangeolie, sigtet spelt og valset spelt blandes sammen. Det smeltede smør blandes i, og de piskede æggehvider vendes i til sidst - lidt ad gangen.
Sættes i toppe med to spiseskeer på bagepapir eller en smørsmurt og melet plade. Bages lyse ved 170. grader i ca. 40 minutter. Kan evt. bunddyppes med tempereret økologisk chokolade.
|
|
Opskriften er vist 9000 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne