Chokolademakroner
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
De med skal revne mandler kommes i et ildfast fad, og over svag varme, røres mandlerne med vand og sukker til dejen hænger sammen. Afkøles - hvor efter mørk chokolade og æggehviderne blandes godt i dejen. Formes og bages som markroner.
|
|
Opskriften er vist 23160 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Karin - 2013-12-18 22:03:22 Der mangler angivelse af varmegrader og tid. Det er da irriterende, at man skal finde en anden opskrift for at se det. anonym - 2011-12-10 12:53:41 magler hvor lang tid de skal bage og ved hvilken temperetur Anita - 2005-01-01 01:01:01 Der er altsaa et eller andet alvorligt galt med denne opskrift! "Mandeldejen" haenger overhovedet ikke sammen. Virkeligt mystisk resultat. Jeg kan ellers rigtigt godt lide makroner. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne