Svampelasagne
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Lasange Indsendt : |
|
|
Lasagnepladerne koges i letsaltet vand med lidt olie og lægges herefter på et viskestykke.
Gulerod og selleri skrælles og skæres i grove tern. De koges møre i letsaltet vand og hældes op i en sigte, til vandet er løbet fra. Grøntsagerne blendes til puré. Svampene renses, skylles let og skæres i grove stykker. De steges hårdt i olie og afkøles. Smørret smeltes i en gryde, og melet røres i. Mælken tilsættes af et par gange under omrøring. 80 g af osten piskes i til sidst, og der smages til med salt og peber. En sandkageform smøres med smør. Et lag lasagneplader lægges i bunden, herefter puré, svampe, sauce og lasagneplader skiftevis - der sluttes med lasagneplader. Lasagnen drysses med resten af osten. Pastaretten bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i 30-45 min. Der serveres grøn salat til. Tips: Retten er også velegnet til forret (8-10 pers) med grøn sauce. |
|
Opskriften er vist 13808 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne