Chokoladebidder med nødder
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Smør og sukker røres let og luftigt, og æggene røres i ét ad gangen. Bland mel, kakao og vanillesukker med de hakkede nødder og rør det godt rundt i dejen.
Smør en lille bradepande (15x20 cm)og bred dejen ud heri. Bag kagen på næstnederste rille ved 175 grader C i ca 25 min. Lad kagen køle lidt af inden den tages ud af formen for at afkøle på en bagerist. Skær kagen i passende stykker og overtræk den med glasuren. Pynt med hakkede nødder. |
|
Opskriften er vist 12929 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-03-12 12:02:02 Prøv med 4-5 spsk kakao, det svarer til 25-30 g. anja - 2005-01-01 01:01:01 øh...kakaoen??? maja - 2005-01-01 01:01:01 hvor meget kakao skal der bruges? Det står ikke i ingredienserne? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne