Boghvedemakroner
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Boghvede Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Ælt alle ingredienserne godt sammen, og stil dejen koldt i nogen tid, før den rulles ud i en 3 cm tyk pølse og skæres i 7-8 cm lange stænger. Stængerne bages ved 200 grader i 8-10 minutter. Enderne dyppes i overtrækschokolade og pyntes med bellisblomster, der får lov at stivne i chokoladen.
|
|
Opskriften er vist 15836 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Jacob - 2007-06-18 10:04:05 Teknisk set en småkageagtig mørdej. Makron kræver æggehvide. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne