Biscotto di Prato
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Oprindelsesland : Italien Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Forvarm ovnen til 190 grader. Rist mandlerne i et par minutter i ovnen, og hak dem groft med pinjekernerne. Sigt melet ned på en plade eller køkkenbordet. Lav en fordybning i midten og fyld æg og de øvrige fine ingredienser i, samt et drys salt. Ælt til dejen er blød og bland mandler og kerner i. Rul dejen ud i lange pølser, der lægges på smurt og melet bagepapir med god afstand imellem. Pensl med lidt æg rørt med vand og bag stængerne i 15 min. Tag dem ud, skær dem i meget skrå skiver og sæt dem igen i ovnen til de er brune. Afkøles og opbevares i dåse.
|
|
Opskriften er vist 18129 gange,
og udskrevet 495 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne