Bibinka - [Philipinske] kokoskager
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Oprindelsesland : Philipinien Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienserne. Sæt dejen som toppe på en smurt bageplade. Bag dem øverst i ovnen, 15 minutter ved 175°. Er gode til te eller kaffe.
|
|
Opskriften er vist 18298 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (24 stemmer) |
|
Kommentarer mette - 2011-02-02 18:03:31 Husk at tilsætte lidt mælk (helst kokosmælk), hvis i bruger kokkosmel i stedet for frisk revet kokos ! michelle - 2007-09-25 14:46:08 nej, de blev ikke gode, de smagte kedeligt j_k - 2005-01-01 01:01:01 sukker fri kager Malene - 2005-01-01 01:01:01 Den eneste grund til at jeg giver denne opskrift 2 er, at det dufter godt, når man bager dem. De er seje og kedelige og ikke værd at spise. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne