Appelsinmakroner
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes hvidt og skummende.
Kokosmel og appelsinskal tilsættes. Dejen skal være ret fast. Lad dejen hvile i køleskab i ½ time. Dejen sættes i små toppe ved hjælp af to skeer på en plade med bagepapir. Bages ved 175 grader C i 8-10 min. |
|
Opskriften er vist 20717 gange,
og udskrevet 353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Agnes - 2015-07-22 12:30:50 Der er ik cremen der skal være i mellem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne