Amerikansk kikskager
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kiksene lægges på et stykke papir, og på hver anbringes et rundt el. aflangt stykke nougat.
Chokoladen smeltes i vandbad el. i tykbundet gryde sammen med smørret, og når dette er smeltet, tilsættes fløde - upisket og cognac. Denne svagt lunkne chokolade fordeles over den bløde nougat, og kiksene stilles køligt, til chokoladen er stivnet - dog ikke i træk. Opbevares koldt i kagedåse. |
|
Opskriften er vist 91017 gange,
og udskrevet 819 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (93 stemmer) |
|
Kommentarer britta - 2012-10-09 08:37:10 Hej jeg syntes opskriften er god i beskriver den godt Og kan godt lide kikse kage Ilda - 2011-11-09 15:25:56 men hvordan laver man blød nougat Mimount - 2011-08-28 09:29:52 Mmmhh... Delicious!! janni - 2005-01-01 01:01:01 nougat indeholde ofte æg *gg* - 2005-01-01 01:01:01 nu ved jeg den er god min veninde er der fra |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne