Abrikos-sandwich
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Mørdej:
Mel og bagepulver blandes med vanilje (ca. 1 tsk). Margarinen hakkes i skær ganske små skiver og kom i melet. Æg, mælk og sukker røres let sammen og æltes i melet. Dejen stilles lidt i køleskabet til den er fast. Dejen rulles ud til ca. 2 cm tykkelse, stikkes ud til runde kager (6 cm diam.). Kagerne pensles i kanten med det sammenpiskede æg. På hver anden kage lægges 1 teskefuld marmelade. De andre kager lægges over, og trykkes sammen i kanten med fingrene. Stil kagerne på en med bagepapirbelagt bageplade. Pensl med æggestrygelsen og drys sukker på. Kagerne bages i forvarmet ovn ved 200 grader C. i 15 min. |
|
Opskriften er vist 16583 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer uuuhhhmmm - 2005-01-01 01:01:01 fin ret men man bliver hurtig træt af den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne