Figentoppe
Hovedingrediens : Frugt - Figner Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Skær stilken af fignerne og hak derefter fignerne groft. Riv marcipanen på den grove side at et rivjern. Bland marcipanen med de hakkede figner, fedtstof og rasp. Pisk æggehviden et øjeblik med en gaffel og hæld så meget af den i dejen, så den bliver smidig og let at forme. Del dejen i 30 lige store stykker og form dem til toppe. Det er lettest at rulle dem ril kugler først, og derefter lave toppe på dem. Smelt chokolade på en tallerken over kogende vand. Pensl figentoppene med den smeltede chokolade og lad dem stå i køleskabet i mindst 2 timer.
Tips: Figner kan købes året rundt i helsebutikker. Er de meget tørre, kan du lægge dem i blød i koldt vand i ca 30 min. |
|
Opskriften er vist 14359 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne