Wienerboller med fyld
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør gæren ud med æg og sukker, hvorefter alle øvrige ingredienser æltes grundigt sammen til en ensartet masse. Fedtstoffet må ikke blødgøres, men have sin normale konsistens. Dejen, der skal være kold, sættes til hvile på et køligt sted i 15 min,
hvorefter den klappes sammen og rulles ud til et firkantet stykke på 30x30 cm. Deles op i 4 stykker på langs og tværs, så der fremkommer 16 små firkanter. På hver lille firkant anbringes 1 tsk. remonce. De 4 hjørner foldes ind over fyldet, trykkes sammen så dette lukkes inde. Anbring stykkerne på en smurt plade med sammenføjningen nedad. Dæk dejstykkerne med et klæde og sæt dem til hævning på et lunt sted i 30 min. Pensles med det sammenpiskede æg og bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C. i ca. 12 min. ovnen skal have den rette temperatur fra starten. De afkølede boller pyntes med chokoladeglasur lavet af flormelis, kakao og kogende vand. Tips: Til fyld i stedet for remonce kan bruges marmelade eller kagecreme. |
|
Opskriften er vist 11334 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne