Svenske rugkager
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Oprindelsesland : Sverige Indsendt : |
|
|
Lun vandet og smelt fedtstoffet heri. Opløs gæren i den lunkne væske. Tilsæt mel, salt, sirup og krydderier og ælt dejen, så den bliver smidig. Del dejen i 4 dele og form dem i store flade boller. Lav et hul i midten på hver. Lad kagerne hæve i 30 min og bag dem så ca 25 min. Læg dem på en bagerist med et viskestykke over efter endt bagning.
Bages ved 225 grader i ca 25 min.
|
|
Opskriften er vist 14385 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne